Ghidul studentului 2009-2010

Ghidul studentului 2009-2010

Mesajde informatorii » Septembrie 5th, 2009, 2:42 am

aici http://www.scribd.com/doc/19134368/ghid ... 09corectat puteti citi ghidul studentului pentru noul an universitar. gasiti informatii utile din mai multe puncte de vedere: cazare, burse, facultati, numere de telefon, asociatii, reprezentanti, departamente care lucreaza cu si pentru studenti etc.
speram sa va fie util. el va fi disponibil si in format fizic pentru cei interesati, va fi distribuit la zilele bobocilor, dar nu numai :)
http://infouaic.com/
Totul despre admiterea la Cuza> http://admitere.uaic.ro/
informatorii
Moderator Global
Moderator Global

Locaţie: C11 :)

Re: Ghidul studentului 2009-2010

Mesajde Andreeea » Septembrie 9th, 2009, 9:45 pm

Cand sunt zilele bobocilor? :- :-
Andreeea
Boboc
Boboc

Facultatea: Filosofie_CRP

Mesajde Alexx » Septembrie 10th, 2009, 2:28 am

lol ... banuiesc ca pentru tine zilele bobocilor reprezinta o informatie foarte foarte importanta .. in loc de taxa(modalitati de plata, cuantum, etc. pt. cei care se afla in astfel de situatii), curricula, optionale (daca e cazul), etc

A pus o intrebare. Daca stii raspunsul esti binevenit sa raspunzi, daca nu, indicat ar fi sa te abtii de la remarci in genul celei de mai sus.
Merci,
Freya
Alexx
De-al casei
De-al casei

Facultatea: FEEA [feaa mah]

Mesajde cosminvaman » Septembrie 10th, 2009, 12:50 pm

Zilele Bobocilor vor fi de fapt serile bobocilor :) - o serie de întâlşniri în care bobocii se vor întâlni cu colegii mai mari, cu oameni din universitate, cu colegi care cântă, dansează, joacă etc. Vor afla inclusiv acolo despre burse, studiu în străinătate, examene, curriculă, oportunităţi de carieră, în fine, cam tot ce ar trebui să ştie un boboc. Vor fi cam pe la mijlocul lui octombrie. O să vă anunţăm aici exact data, ora şi locaţia. A, iar Zilele Bobocilor nu sunt tot una cu Balul Bobocilor O:-)
cosminvaman
Moderator Global
Moderator Global

Mesajde Alexx » Septembrie 11th, 2009, 6:18 pm

pfff ... ce carte mare, cred ca am sa intreb aici cateva lucruri mai esentiale:

1. orarul - cand si unde se afiseaza? daca se poate si un link
2. prezenta la cursuri/ seminarii - cat de mult conteaza (daca se poate cu citat din regulament) la zi/id/fr?
3. taxa (pentru aia mai ghinionisti) - 15% la inscriere, restul pana la 50% pana cu 10 zile inainte de sesiune. Are vreo importanta cat si cum se plateste pana la prima sesiune?

sugestie: incercati sa faceti mai mic ghidul ala si ma refer la continut aici

Cam atat momentan :)
Alexx
De-al casei
De-al casei

Facultatea: FEEA [feaa mah]

Mesajde MoonAngel » Septembrie 11th, 2009, 7:02 pm

Alexx scrie:1. orarul - cand si unde se afiseaza? daca se poate si un link
2. prezenta la cursuri/ seminarii - cat de mult conteaza (daca se poate cu citat din regulament) la zi/id/fr?
3. taxa (pentru aia mai ghinionisti) - 15% la inscriere, restul pana la 50% pana cu 10 zile inainte de sesiune. Are vreo importanta cat si cum se plateste pana la prima sesiune?

1. orarul se afişează pe site-ul facultăţii tale şi la afişierul facultăţii cu 1-2 zile înainte de începerea anului universitar.
2.prezenţa la cursuri/seminarii - în primele zile, fiecare profesor în parte va spune pretenţii sale în materie de prezenţă şi activitate la cursuri, respectiv seminarii. Până anul acesta, nu existau decât 1-2 cursuri cu prezenţă obligatorie, dar având în vedere că modalitatea de notare la UAIC s-a schimbat, e posibil ca fiecare curs să fie de acum obligatoriu.
3. De obicei taxa se plăteşte până la vacanţa de iarnă, respectiv prima săptămână din ianuarie, de după vacanţă, altfel s-ar putea să nu intri în sesiune. N-am auzit până acum de la colegii mei să se ţină cont cât şi cum se plăteşte, însă toţi plăteau restul de bani până la data impusă.
I write, therefore you are.
MoonAngel
Moderator Global
Moderator Global

Locaţie: Iaşi
Facultatea: Psihologie an3
Motto: Atunci când ai ceva de spus şi nimeni nu te aude, scrie. Poate într-o bună zi te va citi.

Mesajde Volcescu » Septembrie 28th, 2009, 6:39 pm

Salutare, eu sunt cazut de pe luna putin...deci ceva informatii pentru cei de la ID va rog frumos daca se poate, eventual de la cei mai "batrani" pe aici sa ne spuna si noua cam cand dam de orar ca deja azi s-a deschis anul universitar si nu gasesc nimic pe portalul F.E.A.A .
Va multumes frumos =:)
Ultima oară modificat de Volcescu pe Octombrie 2nd, 2009, 2:00 pm, modificat de 3 ori în total.
@ misitique sound colours
Volcescu
Boboc
Boboc

Locaţie: Iasi - @ mistique sounds
Facultatea: F.E.A.A

Mesajde danutzika » Septembrie 28th, 2009, 7:29 pm

pe portal la FEAA imi apare orarul un pic schimbat fata de cel de la facultate .. care e corect?
danutzika
Boboc
Boboc

Mesajde weditza » Septembrie 30th, 2009, 12:46 pm

Eu am o problema.Vizavi de abonamentele la ratp.Am auzit ca de reducerea aceea imensa nu au parte decat studentii de la buget,ceea ce nu mi s-ar parea corect.Ei nu platesc nici taxa,eventual au si loc la camin pe bani putini si sa mai plateasca si numai ei o taxa asa mica la ratp mi se pare aberant. Ce stiti despre asta? E adevarat? Eu chiar nu-mi permit sa platesc si gazda si intretinere si mai nou si cateva sute bune de mii la abonament ratp ca sa nu merg pe jos X(. Si plus de asta,o adeverinta de student o pot lua de la secretariatul facultatii? Si imi serveste la reducere la CFR? Nu-mi prea convine nici sa plec acasa cu circa 70 de lei dus - intors :')
weditza
Boboc
Boboc

Locaţie: Tecuci/Iasi
Facultatea: Jurnalism

Mesajde Annny » Septembrie 30th, 2009, 1:30 pm

poti citi mai multe despre trasport aici: viewtopic.php?f=29&t=121

anul trecut, cei de la buget isi puteau cumpara un abonament pe toate liniile cu 12,4 lei/luna daca luau o adeverinta pentru transport de la secretariat.
cei de la taxa puteau beneficia de o reducere de aproximativ 6 lei daca aveau carnetul vizat.
pentru tren, pana primesti legitimatia si cupoanele va trebui sa platesti pretul intreg. Exista posibilitatea sa se deconteze jumatate din pretul biletului, dar nu garantez. asa era cand eram eu in anul I. cel mai bine e sa intrebi la caserie.
Annny
Super Forumist
Super Forumist

Locaţie: IASI - Nicolina City
Facultatea: Absolvent FFSSP MRPP

Următorul

Înapoi la Istorie