Licenta

Moderator: MetalBee

Licenta

Mesajde Suzana » Noiembrie 6th, 2008, 11:46 am

ma gandeam ca ar fi o idee buna sa avem un topic despre licente, poate chiar lucrari de diploma... si altele, poate cei de an mai mare sau cei de la master ne vor da celor din anul I si II cateva sfaturi!

Eu sunt anul II la Turism si as vrea sa stiu daca imi recomandati vreun profesor care sa ma coordoneze la licenta :D ... poate si niste sfaturi in alegerea temei :P . A fost cineva indrumat de Oana Stoleru ?

Fara double posting, va rog. Multumesc pt intelegere. MoonAngel
Suzana

Re: Licenta

Mesajde mihaelaaga » Octombrie 1st, 2009, 3:23 pm

salut.am vazut mesajul tau si m-am gandit ca poate stii cate locuri au fost la buget la geografia turisumului in anul 2 pt.generatia ta.?multumesc.

Off topic.Metalbee
mihaelaaga
Boboc
Boboc

Mesajde MetalBee » Noiembrie 16th, 2009, 7:57 pm

Pentru cei de la Inginerie Geologica, mai ales baietilor care ar vor sa lucreze in petrol, o lucrare de diploma la domnul Saramet ar fi cel mai indicat.
Iar in ceea ce ii priveste pe geochimisti, din cate imi amintesc nu se mai afiseaza listele cu temele de licenta si numele profesorului ci doar numele temei. E ca la roata norocului :P
Imagine
MetalBee
Forum Addict
Forum Addict

Locaţie: Shangri-La
Facultatea: GSA I

Mesajde alabala » Februarie 19th, 2010, 7:46 pm

am si eu o intrebare.sunt in anul 3 la georgafia turismului si as vrea sa ma apuc de modulul pedagogic.este prea tarziu?tinand cont ca urmeaza si masterul...as fi vrut sa beneficiez de el gratuit in cadrul facultatii
alabala
Boboc
Boboc

Mesajde MetalBee » Februarie 19th, 2010, 10:26 pm

Pentru FGG acest modul se desfasoara pe 3 ani, ultimul fiind dedicat in special practicii si examenului de final.Asa este gratuit.
La master din cate imi amintesc eu se plateste.Cel mai bine ar fi sa te duci sa intrebi la secretariat.
Bafta.
Imagine
MetalBee
Forum Addict
Forum Addict

Locaţie: Shangri-La
Facultatea: GSA I

Înapoi la Geografie şi Geologie