Frecventa Redusa

Moderatori: paula, marhiuza

Re: Frecventa Redusa

Mesajde paula » Februarie 8th, 2010, 11:18 am

Nota va fi cea care este mai mare;nu se poate micsora nota in urma maririi.
paula
Moderator Global
Moderator Global

Locaţie: Iasi
Facultatea: Drept II

Mesajde Maihaela » Februarie 9th, 2010, 5:32 pm

paula scrie:Nota va fi cea care este mai mare;nu se poate micsora nota in urma maririi.

Ms mult de raspuns :*
Acum o intrebare pt colegii de la IFR:S-a mai afisat vreun rezultat in afara de optional si TIC?Stiu ca profa de civil a zis ca aflam notele pe 8 si la mine nu s-a afisat... 8-|
Multumec,o zi buna!
Maihaela
Boboc
Boboc

Facultatea: Drept IFR

Mesajde justme007 » Februarie 9th, 2010, 7:11 pm

s-au afisat notele la Civil. Din nefericire, am inteles ca e jale mare. cati suntem in restante?
justme007
Boboc
Boboc

Mesajde cipry189 » Februarie 9th, 2010, 7:59 pm

sper sa nu fie asa si la constitutional, ca a fost cam nervos proful la examen, cei din a doua tura stiu :(
cipry189
Boboc
Boboc

Mesajde justme007 » Februarie 9th, 2010, 8:44 pm

adica? ce s-a intamplat la Constitutional? eu am fost in prima tura si nu stiu. ce ai facut la civil?
justme007
Boboc
Boboc

Mesajde cipry189 » Februarie 9th, 2010, 9:21 pm

la constitutional se enerva profu, ca unii din cei care au predat lucrarea nu au semnat la sfarsitul ei, si ca la numarul de paginii mai treceau 3/4, adica 3 pagini din 4 si defapt asta inseamna 3 sferturi, ma rog, noi eram cam nedumeriti de ce facea din ţânţar armăsar, si la civil am luat si eu restanta, desi ma asteptam la macar un 6, am mai vb cu 2 colegi, le fel si ei, si cu inca o colega care a mai vb la randul ei cu alti 2 colegi care tot restanta au, acuma eu as vrea sa stiu daca a luat defapt cineva la civil :- ?
cipry189
Boboc
Boboc

Mesajde justme007 » Februarie 9th, 2010, 9:31 pm

da ... foarte buna intrebarea. chiar o fi luat cineva? si eu ma asteptam la minim 6-7. Oricum, am aflat k unele chestiuni nu era in curs. Nu prea am inteles bine care e treaba cu constitutionalul. la noi profu' chiar a fost calm si n-a pretins ca lucrarile sa fie semnate sau numerotate. Lucrul asta s-a intamplat la Teoria Generala a Dreptului. oricum, chiar sunt curios sa aflu daca a luat cineva la civil...
justme007
Boboc
Boboc

Mesajde Seicul » Februarie 9th, 2010, 11:03 pm

Eu am luat 7. O fi mult, o fi putin? /:)

Cei care n-ati luat, puneti mana si invatati norma juridica, nulitatea, rezilierea, eroarea si dolul, si o sa vedeti ca treceti. Si cand zic "invatati", ma refer la invatat serios, in adevarul sens al cuvantului, nu frunzarit prin materie. Imi pare rau ca va tin morala, dar aici nu mai e liceul unde se punea 6-7 doar pentru prezenta la lucrare/teza.

cipry189 scrie:la constitutional se enerva profu, ca unii din cei care au predat lucrarea nu au semnat la sfarsitul ei, si ca la numarul de paginii mai treceau 3/4, adica 3 pagini din 4 si defapt asta inseamna 3 sferturi

Confunzi! Ceea ce povesteti tu s-a intamplat sambata, la Teoria Generala a Dreptului. Si pe buna dreptate, de altfel, din moment ce omul explicase clar la inceput ce si cum.
La Constitutional trebuia doar sa te treci in tabel si sa semnezi (in tabel, nu pe lucrare).
Ultima oară modificat de Seicul pe Februarie 9th, 2010, 11:32 pm, modificat 1 dată în total.
Seicul
Boboc
Boboc

Facultatea: Drept

Mesajde paula » Februarie 9th, 2010, 11:31 pm

Eu am luat 7. O fi mult, o fi putin? /:)

Cei care n-ati luat, puneti mana si invatati norma juridica, nulitatea, rezilierea, eroarea si dolul, si o sa vedeti ca treceti. Si cand zic "invatati", ma refer la invatat serios, in adevarul sens al cuvantului, nu frunzarit prin materie. Imi pare rau ca va tin morala, dar aici nu mai e liceul unde se punea 6-7 doar pentru prezenta la lucrare/teza.

Felicitari pentru nota,dar nu rezuma materia de pana acum la nulitate ,reziliere si vicii de consimtamant.S-a intamplat probabil ca intrebarile sa fie din chestiunile astea ;).
paula
Moderator Global
Moderator Global

Facultatea: Drept II

Mesajde justme007 » Februarie 9th, 2010, 11:36 pm

felicitari!

oricum, merci pentru "morala"... nu prea e cazul sa-mi spui cum e, mai ales k au trecut ceva ani de cand am terminat liceul si, intre timp, s-a mai absolvit si o facultate (alta decat drept). deci stim cum sta treaba prin mediul academic :D... Oricum, ceea ce voiam sa spun este ca cel putin la numarul meu s-au dat chestiuni care nu erau in curs. e posibil sa fi fost prezentate in lte materiale decat cursul descarcat de pe net. in fine...
sper sa fie ok in restanta. nu de alta, dar mi-ar parea rau de cei doi de zece luati pana acum:P
justme007
Boboc
Boboc

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Drept